Over mij

Mijn naam is Wouter. Ik ben een van de eigenaren en oprichters van het bedrijfje Rapbid. Dit bedrijfje is vooral bekend van de webwinkel Kabeltje.com. In 2006 hebben we dit bedrijf opgericht en sinds 2007 exploiteert dit bedrijf de shop Kabeltje.com. In 2014 hebben we een exit gemaakt en het bedrijf volledig verkocht. Voor de nieuwe eigenaar ben ik aan de gang gegaan om Kabeltje.com en de andere shops te beheren.

Toen ik een jaar of 8 was maakte ik websites en als jong pubertje verkocht ik enorm veel spullen via marktplaats, Tweakers.net en inkoopacties.net/samenkopen.net. Dit heeft geleid tot de oprichting van mijn bedrijfje Rapbid. Een opleiding heb ik nooit gehad, havo is alles wat ik afgemaakt heb.

Met Kabeltje.com hebben we diverse prijzen gewonnen. Oa. tweemaal een Thuiswinkel Award en vermelding in de Sprout 25 onder de 25.

Tegen alle geruchten en roddels in, ben ik geen programmeur. Waarschijnlijk werkt mijn bril hier niet in mee.

Verder weet ik kennelijk veel over webwinkels, want ik krijg veel vragen over hoe ik dingen aan zou pakken. Deze vragen beantwoord ik het liefst openbaar, zodat iedereen er wat aan heeft. Daarom zit ik op wat forums, zoals higherlevel.nl en webwinkelforum.nl.

Wouter met Thuiswinkel Award
Ik met Thuiswinkel Award