WebwinkelFM: E-commerce radio

Een nieuw projectje van mij is een eigen radiostation. Niet zomaar een radiostation, maar eentje speciaal voor de webwinkeliers.

Ik zal met bepaalde regelmaat podcasts online zetten waarin ik tips geef voor webwinkeliers, nieuws bespreek of interviews afneem met mensen uit de e-commerce branche. Een soort BNR voor webwinkels, als het ware. Via twitter en facebook kunnen jullie je mening en/of input geven over de uitzendingen. Ik zal dat dan meenemen in een volgende uitzending.

De podcasts zullen gepubliceerd worden op Webwinkel.FM. Voor nu gebruik ik nog een standaard Tumblr speler, binnenkort wil ik overgaan op een iets beter platform zoals bijvoorbeeld Soundcloud.

Muziek zal er niet gedraaid worden. Ten eerste denk ik dat als jullie muziek willen luisteren, dat prima zelf kunnen via spotify etc. en ten tweede wilt BUMA dan een enorm bedrag van mij hebben omdat ze dat kunnen vragen.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Geef een reactie