Uitslag Thuiswinkel Awards 2013

Gisteren was de uitreiking van de publieksprijzen van de Thuiswinkel Awards in Panama, Amsterdam. Alle deelnemende shops met een omzet van 5 ton tot 5 miljoen maakten kans. De show werd enthousiast verzorgd Eddy Zoey. Anders dan vorige jaren was er dit jaar veel aandacht voor de deelnemende shops. Alle kanshebbers zaten per categorie aan een tafel in de zaal. Je zat dus met de “concurrenten” aan tafel. Voordat een prijs in een categorie uitgereikt werd, liep Eddy even naar de tafel toe om een praatje te maken met de genomineerden. Veel leuker dan vorig jaar, waar de uitreikingen vrij snel afgeraffeld werden door simpelweg achter elkaar de winnaars op te sommen.

Wat ook uniek was, is dat er voor het eerst een prijs niet uitgereikt is. In de categorie Herenmode waren onvoldoende stemmen behaald om de prijs uit te kunnen uitreiken.

Bij onze categorie, Consumentenelektronica, maakte Eddy een praatje met mij. Hij had het filmpje op Kabeltje.com gezien en zei dat hij veel respect had voor ons. Erg leuk dat ik ons zo toch even onder de aandacht kon brengen. “Toch”, want dit jaar wonnen wij de prijs helaas niet. iPodhoes.nl was de grote winnaar in onze categorie. Maar de hoesjes van ipodhoes liggen naast onze kabeltjes in het magazijn van Nic.oud, dus de prijs is sowieso in goede handen!

Wat nog wel steeds een verbeterpuntje is voor het evenement, net als vorige jaren, is de voorziening van drankjes en hapjes. De bar was gesloten toen er activiteit op het podium was en achteraf was er slechts bittergarnituur en wat broodjes met kruidenboter of marinade. Voor een evenement waar 100 euro entree gevraagd wordt en wat precies rond etenstijd plaats vindt, verwachtte ik toch iets meer te eten. Nu zorgde een honger publiek voor een snelle leegloop toen de prijzen eenmaal uitgereikt waren, denk ik. Maar buiten dat was het een prima evenement en kijk ik al weer uit naar volgend jaar.

Eddy Zoey interviewt Wouter
Eddy maakt een praatje met mij over Kabeltje.com

Dit zijn alle winnaars:

Categorie Webwinkel
Baby & Kind IKenIK.nl
Boeken, Films, Games & Muziek Cosmox.nl
Computer hard- & software ReplaceDirect
Consumentenelektronica iPodhoes.nl
Damesmode, Lingerie & Ondermode TopVintage.nl
Dieren Nikoi
Herenmode geen award toegekend
Hobby & Cadeau YourSurprise.com
Klussen en Doe-Het-Zelf Bespaarbazaar
Levensmiddelen en Persoonlijke Verzorging ParfumSuper.nl
Schoenen Wijdeman Schoenen
Sieraden & Accessoires BoumanOnline
Slapen Bedsupply
Speelgoed Toys XL
Sport hardloopaanbiedingen.nl
Vakantie, Reizen en Vrije Tijd Micazu
Wonen Dalani

 

Geef een antwoord