The Next event, 1 september

Mocht je zaterdag nog niets te doen hebben, dan zou je eigenlijk naar Valburg moeten komen. Daar vindt voor de eerste keer “The Next Event” plaats. Dat is een evenement voor (startende) ondernemers en webwinkeliers. Enorm interessant!

Zo zijn er onder andere een klein leger business coaches aanwezig waarmee je kan sparren over jouw bedrijf, ideeën en/of problemen. Er komen sprekers die over crowdfunding, marketing en samenwerking gaan praten. Ook kan je aanschuiven bij sessies over crowdfunding of je (online) marketing plan van feedback laten voorzien.

Ikzelf zal een sessie gaan doen over webwinkels. Ik vertel je over onze struikelblokken en hoe wij deze problemen opgelost hebben. Ook kan je 1 op 1 met mij sparren over e-commerce of webwinkels als je dat leuk vindt.

Als je het leuk vindt mag je je eigen bedrijf ook presenteren op “de markt”. Plaats banners, flyers of een complete marktkraam als je dat leuk vindt, om je bedrijf onder de aandacht te brengen!

Verder is er zat ruimte voor ontspanning en netwerken. Pak met een andere ondernemer een waterfiets, doe een potje volleybal of ga lekker op het terras genieten van het mooie weer.

De dag is geheel voorzien; lunch, BBQ en drinken zijn inclusief.

Voor dit evenement geldt een entreeprijs van 65 euro. Alleen het eten is het al waard, laat staan de vele goede sprekers en het programma! Ik zie je zaterdag!

Meer informatie en aanmelden kan via de site van het evenement.

Geef een reactie