Spreker op de Webwinkel Vakdagen 2013

Op 23 januari ben ik een van de sprekers op de Webwinkel Vakdagen, de beurs voor webwinkeliers. In een van de twee grote zalen (Keynote A) mag ik een half uur gaan vertellen. Ik zal hier korte samenvatting geven zodat je voor jezelf kan bepalen of je wel of juist niet bij mij in de zaal wilt gaan zitten.

Zo zal ik eerst gaan vertellen hoe het komt dat ik nou kabeltjes aan het verkopen ben. Dat wordt namelijk vaak aan mij gevraagd. Daarna zal ik vertellen hoe wij de groei van een paar dozen in de woonkamer van mijn ouders tot aan de tig pallets en honderden, wellicht duizenden opslag locaties in het magazijn van Nic.Oud doorgemaakt hebben. Daarbij zal ik stil staan bij onze keuze voor onze webwinkel software en de afweging van een eigen magazijn vs. uitbesteden bij een e-fulfilment partner.

Daarna is er als het goed is nog ruimte voor vragen. Wellicht vinden de mensen in de zaal het leuk om de mening van een “echte” webwinkelier te horen over bepaalde zaken? Ik ben benieuwd!

Naast mijn lezing is er nog veel meer te doen op de beurs! Zo zijn er honderden stands van bedrijven die actief zijn in de e-commerce. Denk aan betaalproviders, bedrijven met logistieke oplossingen, marketing bureau’s, software ontwikkelaars, noem maar op! En er zijn zo’n 100 lezingen van andere mensen die wat interessants te vertellen hebben. Op de site van de Webwinkel Vakdagen staat het hele programma.

Ik heb er in elk geval zin in! Jullie ook?
Je kan je gratis aanmelden voor de Webwinkel Vakdagen via hun website.

Geef een reactie